• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

1/4

SANDTORGHOLMEN

EN KYSTPERLE I NORGE

Sandtorgholmen Hotell ligger idyllisk plassert på en halvøy som stikker ut i Tjeldsundet - sundet som skiller Hinnøya fra fastlandet. Hotellet, som er bygget opp rundt gamle Sandtorg Handelssted, ligger ca 3 mil sør for Harstad, og ca 28 kilometer fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes.

Vertskapet, Alice og Rolf ønsker dere hjertelig velkommen til Sandtorgholmen. Vi vil gjøre vårt ytterste for at dere skal få et hyggelig og minnerikt opphold her hos oss. Vi ser frem til å få ønske dere hjertelig velkommen til Sandtorgholmen som våre gjester, og vi skal sørge for at dere får et behagelig opphold hos oss!

OVERNATTING

SANDTORGHOLMEN TILBYR OVERNATTING I HISTORIEFYLTE OMGIVELSER.

I våre oppgraderte og historiefylte bygg kan vi tilby en rekke overnattingsalternativer - fra hotell rom til suiter og leiligheter. Vi har også camping og marina.

SELSKAP OG KAFÊ

VELSMAKENDE MAT ER DET VI ØNSKER Å VÆRE KJENT FOR.

Vi kan dekke opp nydelige retter til alt fra store selskapsmenyer for inntil 80 personer til individuell a la carte meny. Vi har alle rettigheter og lang erfaring.

KURS OG KONFERANSE

MED SIN IDYLLISKE PLASSERING I STILLE OG ROLIGE OMGIVELSER, ER SANDTORGHOLMEN ET IDEELT STED FOR KURS OG KONFERANSER.

Det er med stolthet vi kan få ønske dere hjertelig velkommen til deres kurs- og konferanseopphold her hos oss. Sandtorgholmen hotell tilbyr moderne kurs- og konferansefasiliteter.

logo_edited.jpg
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen

Sandtorgholmen Hotel AS
N-9430 Sandtorg

Norway

Telefon/phone: +47 77 02 80 00

Fax: +47 77 02 80 01

sandtorg@sandtorgholmen.no

© 2020 Autoprint.no

Siden er oversatt med hjelp av Google Translate.