HOVEDGÅRDENS MENY
I Storgården dekker vi opp til inntil 20 personer i to finstuer. I historiske omgivelser serverer vi herskapelige måltider. Storgårdens meny kan også serveres i Brygga, da med en reduksjon i prisen på 20 %.
Meny 1 - treretters meny med kaffe
FORRETT
Sandtorg-planke
Som inneholder: Urtegravet Uer, Whiskymarinert Laks og Hvitvinsdampede Reker
HOVEDRETT
Biff Mignon
Indrefilet av okse. Serveres med grønnsakstimball, smørdampet brokkoli, potet du chef og husets peppersaus
DESSERT
Is og bær symfoni
Serveres med Cognackrem
Meny 2 - treretters meny med kaffe
FORRETT
Husets spesielle fiskesuppe
Servert med brød
HOVEDRETT
Ovnsbakt laks
Serveres med gratinerte grønnsaker, blåskjell, hvitvinssaus og mandelpotet
DESSERT
Iscup
Serveres med Skogsbær og Eggelikør
Meny 3 - treretters meny med kaffe
FORRETT
Sandtorgholmens fristelse
Røket Laks, gratinerte reker og hval. Serveres på en eng av salat urter og kremet urtesaus
HOVEDRETT
Helstekt Svinefilet
Serveres med smørdampet grønnsaker, kremet saus, nyrørt tyttebær og mandelpotet
DESSERT
Multekrem med krumkake
Meny 4 - treretters meny med kaffe
FORRETT
Fylt Laksepate
Servert med Urtesaus, Salat og Brød
HOVEDRETT
Lammekarè a la Sandtorgholmen
Serveres med rosenkål, rødløkkompott, viltsaus og mandelpoteter
DESSERT
Hjemmelaget Karamellpudding
Serveres med marsipanparfet og cognac krem
Meny 5 - treretters meny med kaffe
FORRETT
Kremet Blomkålsuppe
HOVEDRETT
Braisert Oksestek
Serveres med Glasserte Grønnsaker, Tyttebær og Mandelpotet
DESSERT
Multekrem med krumkake
Drikke til maten kommer i tillegg etter eget ønske. Samtlige priser inkluderer pynting av bord, servering på nastolgisk porselen og skjenker i høystettede krystallglass, lokalleie og mva. Skulle det være ønskelig med levende blomster, er vi behjelpelig med å ordne dette.




