AKTIVITETER

Sandtorgholmen byr på flere spennende aktiviteter for våre gjester. Hva med et slag minigolf med familien, eller kanskje en hyggelig sammenkomst i badestampen en fredags kveld? Her kan du lese mer om de forskjellige aktivitetene vi tilbyr.
 

Vinkjeller_1.jpg

Malaga vinkjeller

 

Malagakjelleren er en jordkjeller som ble benyttet til lagring av vin og brennevin fra 1700 tallet. Den er den eldste vinkjeller av sitt slag i Nord – Norge, oppbygd av 1.50 meter tykke såkalte ”Ålesundsmurer”. Sandtorgholmen fikk som de første i sørfylket gjestebevilling for salg og distribusjon av vin og brennevin, allerede i år 1770, og fra vår vinkjeller ble det levert vin til 7 kirkesogn. De hadde også eget bakeri her, så alterbrødet ble også levert til de samme kirkesogn.

Vi har innredet den som en vinbar med 30 sitteplasser som beskrevet ovenfor. Denne blir benyttet til vinsmaking, aperitiffer før mat og kaffe avec etter maten. En helt spesiell og eksotisk stemning når en sitter med kun levende lys og nyter drikken med klassisk musikk i bakgrunnen.